Как да помогнеш на каузата Трънско?

Как можеш да помогнеш на нашата кауза? В Трънско има работа като за цял народ. Тези, които не могат да го направя физически, могат да го направят материално, пък дори и морално. Благодарни сме на всякакъв вид подкрепа, стига да е в полза на любимия ни трънски регион. Но няколко са основните възможности, с които можеш да окажеш помощ:

Участвай в нашите трудови мероприятия

Нашата най-силна мотивация е изграждането на туристически маршрути из красивите планини на Трънско. В годината организираме много акции по поставяне или опресняване на маркировка, в които можеш да се включиш. А колкото повече стават маршрутите, толкова повече поддръжка е нужна. Следващата фаза след изграждането на пътеките е тяхното почистване веднъж годишно. Следи сайта или фейсбук страницата на Трънско ТД, където публикуваме детайли за предстоящи маркирания и чистения.

Направи дарение

Можеш да ни помогнеш и от вкъщи. Ако нямаш възможност да дойдеш на място или да полагаш физически труд, винаги можеш да ни подкрепиш материално. Бъди сигурен, че даренията се използват по предназначение. Ако имаш фирма, която може да направи дарение на материали, това е другият начин.

Ето и данните за дарение:

Сдружение „Трънско туристическо дружество“

Банка ДСК

BIC: STSABGSF

IBAN: BG92STSA93000024955273

Популяризирай Трънско

Това е най-лесният начин да ни помогнеш. Няма нужда от физически или материални възможности. Достатъчно е само да споделиш във Фейсбук красивите снимки от днешния си преход в Трънско. Когато излезеш с приятели, да им разкажеш за страхотното преживяване и да ги извикаш със себе си следващия път. И не забравяй да добавиш няколко добри думи за Трънско туристическо дружество, чиито усилия са вдъхнали живот на тази пътека.